Dumanović: MUP pretvoren u privatnu firmu SNS-a

Policajac, kome se sudi za odavanje države tajne jer je ukazao na tajno snimanje komemorativnog skupa u Srebrenici na kome je bio Vučić, opet dobio otkaz

Ostavite komentar


  1. …Javno Preduzece i servis,servilnih gradjana…!! Nedodirljivi umesto nesalomivi…?

  2. Najbitniji razlog zašto se prema ovom policajcu ovako postupa je to što njegove kolege ćute kao miševi, pa su navijači potpuno u pravu kad ih tako nazivaju

  3. Objektivno gledano Struktura. Radikala( mamutni deo pretvor u tzv SNS ) je takoreci identicna sa biv. Komunistickom partijom?! Od naj nizih opcine do skupstine vlast je u njihovih rukama kod kojih kao nekada. Crvena knjizica Sada SNS -ova za polozaj u Vlasti Privredi Gospodarstvu Sudstvo unut. Poslova ec.! Ovu“ hobotnicu “ tesko ce biti , eliminirati( rekao bi nikako bar za Sada!) Vucic & co mogu mirno spavati?!

  4. Veliki sam protivnik ove vlasti, ali mislim da u ovom slučaju možda ipak postoji odgovornost ovih ljudi koji su odavali službene tajne. Možda sam staromodan, ali policija kao institucija, bez obzira ko je na vlasti, ima pravo na ovakve akcije tokom bezbedonosno rizicnih dogadjaja. A opet, da neki od pandura sve to istrtlja medijima, na to nisam navikao.

    1. Nipta i ne razumeš. Službena tajna se pokriva slučajeve postupanja policije, vojske i državnih protiv zakona i/ili pravila.
      Ako su dvojica srpskih policajaca, bez službenih znački i dokumenata poslati u Potočare, U TUĐU DRŽAVU, da protivzakonito snimaju posetioce događaja, a za to su dobili samo usmeno naređenje, to je teška povreda pravila i teška brljotina toga ko imje to naredio, koja se nikako ne može maskirati „službenom tajnom“!
      Šta da se nešto desilo i da je, na primer, jedan od njih bio teže povređen, ili ostao invalid? Kad bi se vratio, rekli bi mu: nema bolovanja, nema odštete za invalidnost jer ti nisi ni bio tamo pošto nema nikakvog pisanog traga da te je tamo neko poslao?
      Da ni ne pričamo koja frka bi se digla da su lokalci prepoznali njih dvojicu kao pripadnike srpske policije, pa ih usput malo linčovali!
      E, zato su ova dvojica „istrtljala medijima“, kako ti kažeš jer su rizikovali glavu zbog idiotluka, neznanja i nepoznavanja procedura nekog glavonje u policiji!
      Po tvojoj logici nestrtljavanja medijaima, sutra neki glavonja može da naredi nekom potčinjenom da ubije čoveka koji mu se zbog nečeg zamerio i sve to lepo zamota u „službenu tajnu“ i tebi bi to bilo sasvim u redu?!!!

  5. Sta reci. Radio sam u MUPu 30 godina, Dobio sam otkaz. Na sudu vodio spor i presudjeno je u moju korist. Presuda vise nemoze da se pobija nikakvim pravnim sredstvima. Od 2002 godine traje izvrsenje prinudno u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ocigledno je ko je vladao i sad vlada neprikosnoveno svim institucijama u drzavi. Kakav sud.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.