Dumanović o slučaju Danke Ilić: Osumnjičeni iskoristio traljavost rada tužilaštva i policije 1Milan Dumanović - Foto: Medija centar

Posmatrajući istragu, koju umesto da vode pravi profesionalci, vodili su je mediji, te je od svega napravljena jedna tragična predstava, obrt u slučaju nestanka maloletne D. I. iz Bora potpredsednik Novog policijskog sindikata Milan Dumanović ocenjuje kao logičan sled događaja.

“Osumnjičeni je iskoristio mogućnost koju mu zakon daje da negira krivicu i tako iskoristi traljavost rada tužilaštva i policije”, kaže Dumanović.

Podsećamo, osumnjičeni za ubistvo devojčice iz Bora, koji je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, negirao je da ima bilo kakve veze sa ubistvom koje mu se stavlja na teret.

Kako je za Danas potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru osumnjičeni S. J. je u potpunosti negirao da ima bilo kakve veze sa nestankom i ubistvom devojčice iz Bora, za šta je osumnjičen.

On se do danas branio ćutanjem, a pre oko nedelju dana je preko svog branioca zatražio da iznese svoju odbranu u tužilaštvu.

Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora.

Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari