Dva ministarstva predložila da pretplata za RTS i RTV bude 220 dinara

Ostavite komentar


  1. Čim postaneš servis jednog čoveka i njegove partije, odmah stižu pare. Problem je samo što njihovo samoreklamiranje i pljuvanje po svim neistomišljenicima mi treba da plaćamo. Na javnom servisu su nekada izveštavali i prenosili saopštenja i reakcije i pozicije i opozicije a od kad su se osavremenili i postali napredna tv, odmah povišica pretplate

  2. E pa gotovo je. Ionako nemam TV i ne gledam ništa preko TV-a , a niko me nije ni pitao za to i sve vreme plaćam pretplatu kao neka budala. Sad još povećanje. E nećete više od mene dobiti ni cvonjka! Pa ako se budete kojim slučajem drznuli da me dirate ćeraćemo se do Strazbura ako treba.

  3. Sramota. Sad će još više da prekidaju emisije minut pre kraja reklamama i da ne prenose važne sportske događaje. A sve to za 50% veću taksu!

  4. Čim su počele“povišice“ plata i penzija, odmh se javljaju hijene. A u ovom sučaju od države odobrene pljačka bez pitanja. Ima nas koji, igrom slučaja, prinudno plaćaju i po 3-4 TV pretplate iako iz raznih okolnosti i ne koriste zgrade u kojima postoje strujomeri. A propis je ucenjivački i bezobazan ni u slučaju na pokušaš da je ne platiš ( sa uplate se automatski skida harač za TV na štetu EPSa) , ili kad lekgalno kreneš da se oslobodiš, pa na kraju kapituliraš pred komplikovanom procedurom i mogućnošću čak i ako zahtev dođe pred komisiju RTS (!) da je drži u fijoci po volji beskonačno, jer nemaš kome da se žališ. Čista pljačka po nalogu države za račun poslušnog izmećara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.