Dvadeset sedam godina od Vučićeve poruke sa skupštinske govornice „Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. On to sada to relativizuje i zavija u celofan, kao što radi svaki čovek bez karaktera. Želi da opere ili otera u zaborav svoje delovanje dok je bio Šešeljev potrčko.

  2. Šta je cilj ovakvih objava? Zašto se ne upitate šta bi Valter radio 1992?

  3. E moj sine lovca i tebe su zahebali pa misliš da su prle i tihi , mirko i slavko stvarno postojali…

  4. Hvala za ovaj tekst i za ovo podsećanje. Podsećanje može biti ovde i na Andrićev govor za Nobela. Odlično se uklapa: SVAKO PRIČA SVOJU PRIČU PO MERI SVOJIH SNAGA I SVAKO SNOSI MORALNU ODGOVORNOST ZA ONO ŠTO PRIČA (A NADAMO SE I SVAKU DRUGU

  5. Kad cete pisati zasto je Vuk Brankovic izdao Kneza Lazara, imamo i danas dosta vukova

  6. Ja kao Bosnjak ovog coveka posle ovoga nikad ne mogu smatrati svojim Predsednikom, najtuznije je sto moje komsije podrzavaju ovog coveka u i glasaju za Bosnjacke stranke koje podrzavaju istog. Nikad nama spasa.

  7. Danas jedan Vučićev podanik sistemski uništava sto i više pošteni građana naše zemlje Srbije.

  8. Ništa se nije promenilo. On sad priča drugačije ali radi sve kao pre 30 godina. A narod sledi kao ovce.

  9. Dans se na prostoru Jugoslavije kao i svetu uopste dogadja osveta porazenih snaga drugog rata. Fasizam u svom izvornom obliku.

  10. Ista corba je i danas mentalitet ne menja lako imao jaki mentori od seshelja do milosevica narod za malu pare daje votu

  11. Seseljeva skola je proizvela danasnjeg predsednika. Nema tu cudjenja. Zato ce Srbija biti na dnu lestvice evropskih zemalja za mnoge generacije.

  12. Biden se ponosi s time da je bio za bombardovanje mostova u Beogradu, i sta cemo sad?

  13. У школе и књиге опет се вратио велики Његош. Прочитајте.

  14. Posle komentara na fejk sliku medicinske škole u NP, stvarno čovek da se zamisli

  15. Šta je sa Sultanom Izebegivicem,vladaju već tolike godine.Posle ovog dolazi opet njegov sin i tako jedno još 500 g.

  16. Zaledila sam se tada, kada sam cula ove reci, jer moj deda je bio jedan od 100, po jednom nemcu, streljanih u drugom ratu. Pripisala sam te reci njegovoj mladosti i neiskustvu, ali me i dan danas peku. Ko moze svoj narod stostruko vrednovati, u odnosu na neki drugi! Iskreno se nadam da je zazalio zbog svojih reci i da je danas u dusi potpuno drugi covek!

  17. Sve što kažu, to su stranačka prepucavanja. Boli ih briga za narod.No, delom se sve ostvaruje.

  18. Такав и сада,потпумо исти,само то испољава на дриге ,,финије,,начине…вук длаку мења а ћуд никако….нажалост таквих има много који га подржавсју и бирају за председника…..то јесте очигледно,али шта се ту може…

  19. Daj bre smešni ste više sa ovakvim tekstovima. Što ste toliko opterećeni sa Vučićem???

  20. Šta reći a ne zaplakati! Zločinci i kriminalci vladaju Srbijom.

  21. Zašto se Srbin ne sme zalagati za Srbe,nismo mi stado ovaca,ako treba ginuti onda cemo ginuti,tako je uvek bilo i bice,nismo mi njih napadali nego oni nas,1914,1941,1995,1999….i sada nas napadaju,diktiraju nam kada cemo i kome uvesti sankciji,nek ih nosi djavo od nas daleko !

  22. Proslost opterecuje,gledam samo u buducnost.A Vas cu sada da blokiram.

  23. Slobodane,ako hoćeš da gledaš u budućnost onda bi trebalo AV-a da blokiraš…

  24. A ko li vas plaća da iskopavate mrtve,vidite svaki čovek greši a to ne znači da nešto nije naučio iz svojih grešaka…

  25. Koliko sam ja razumeo Vucic je ovde samo ponovio ono sto je rekao Seselj.A iz naslova se stice utisak da su to Vuciceve reci.

  26. Zato sada prodaje ovo malo naroda sto je preostalo da se popuni nedostatak koji ima Nemacka. Ako neki bas budu uporni tu je sijaset trovackih rudnika da resi te koji odolevaju….

  27. Pa vi nemozete disati ako nespomenete Vucica. Koji ste vi strani .sljam

  28. Mozete ubiti muslimana milion al ne mozete ubiti Kuran poslednju Boziju knjugu zahvaljuci njoj ste danas pravoslavci a dzaba kad grama mozga nemate

  29. Ima snimljen materijal nije nikakva interpretacija.Takva politika je i doprinela načinu na koji nas Zapad gleda i tumači.

  30. Ево и ја сам погрешио што нисам пре 30 и више година отишао да се никада не вратим.У праву сам.Зар нисам паметан.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.