Dvadesetak Čačana na sedmom protestu ispred lokalne Skupštine

Ostavite komentar


  1. To se dešava kada nema jasnog cilja, dubokog cilja i jakih zahteva izabkojih stoji narod u većem i čvrstom zahtevu. Tako je večina stvari u Srbiji. Brzo sve zaboravljamo i mirimo se kao dementni starac. Nit zna gde je krenuo niti put nazad. Samo mali broj ljudi je drugačiji od ovog opisa.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto trojac Kina, Si Đinping i Putin imaju najviše pozitivnog vremena na RTS? 10

Zašto trojac Kina, Si Đinping i Putin imaju najviše pozitivnog vremena na RTS?

Si Đinping i Vladimir Putin su u dnevnicima na televizijama sa nacionalnom frekvencijom najpozitivnije prikazani, iako su njihove države prema Freedom House listi imale status neslobodnih, pokazao je jednoipogodišnji monitoring BIRODI-a koji je trajao od 1. decembra 2022. do 31. maja ove godine. Pored standardnih televizija Pink i Happy, među simpatizerima Rusije i Kine se našao i javni servis RTS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.