Dvadesetdvogodišnjak u stanju teške alkoholisanosti i pod izrečenom merom zabrane upravljanja vozilom udario u frizerski salon u Aranđelovcu

  1. Na psihijatriju. Prvo da nadoknadi štetu tim ljudima. I trajna zabrana vožnje. Šta nije jasno nekome ko je uračunljiv u odluci nadležnih da ima zabranu? To treba da proceni psihijatar.

  2. Takvoj osobi ne treba gledati kroz prsye.Ja sam vozac aktivni od 1973god i dan danas ali bahatost na putevima je strasna.Nikad nisam imala nikakvu kaznu za saobracajni prekrsaj a danasnja omladina ne ceni ni sebe a druge jos manje.Stoga zatvorska kazna,placena steta,placena maksimalna kazna 200 00p i traj no oduzimanje dozvole vozacke pa nek se pusi.ZAKONmora biti jako strog za sve vozace u alkoholisanom stanju i pod dejstvom opijata.

  3. Ако није члан библиотеке, биће кажњен. А ако јесте … ај ем сори.

Ostavite komentar


Društvo

Rasprava o litijumu u „Utisku nedelje“: Ko su nezavisni stručnjaci, a ko brani interese kompanije? 7

Rasprava o litijumu u „Utisku nedelje“: Ko su nezavisni stručnjaci, a ko brani interese kompanije?

U večerašnjoj raspravi u "Utisku nedelje" oko projekta "Jadar" kompanije Rio Tinto, profesorka dr Dragana Đorđević i profesor dr Zoran Stevanović mišljenja su da svako rudarenje sa sobom nosi opasnosti po životnu sredinu i da se nigde u svetu ne uništava plodna i zdrava zemlja kako bi se otvorio rudnik. Sa druge strane, dekan Rudarsko-geološkog fakulteta dr Aleksandar Cvjetić i geološki inženjer Predrag Mijatović branili su ovaj projekat navodeći da govore u ime svoje struke, dok ih je dr Đorđević optužila da rade u interesu Rio Tinta, što su oni negirali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.