Dve katedre povukle podršku za reizbor aktuelne dekanke

Nastavlja se bura na Filološkom fakultetu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Piše u članku: „Podsećaju da je u trenutku kada je predložena za kandidata, Marković bila na funkciji odbornika u Skupštini grada Beograda, što Statut UB izričito zabranjuje.“ Ne piše na kojoj listi je bila izabrana za odbornika? Napišite slobodno, na listi SNS.

  2. Drugi pokušaj….Na kršenje zakona i malverzacije dekana , profesori su se žalili i Ministarstu prosvete, no umesto da reaguje i upozori dekanku i upravu fakulteta , Ministarstvo prosvete, pod hitno, imenuje svoje članove za savet Filološkog fakulteta ( na koje Vlada ima pravo, ali ga retko kad koristi) ; već na prvoj sednici saveta Filološkog fakulteta Vladini članovi saveta staju na stranu dekana i uprave….( Zanimljivo)…

  3. Prvo preuzimanje fakulteta, a onda „pranje“ doktorata I diploma. Na kraju preuzimanje profesorskih mesta. Ko nije sa nama taj je protiv nas, nema neopredeljenih. Sve smo upropastili sad je na redu univerzitet u Beograd u.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.