Dve ponude za rešenje problema u „Ribnikaru“: Čeka se izjašnjenje zaposlenih i roditelja

Ostavite komentar


  1. Ljudi traze minimum uslova da nastave deca skolovanje u svojoj skoli,uz izricit zahtev da se deca ne razdvajaju,a da im se mogucnost dal ce da se podele na 1-2-3-4 skole ?

  2. Ribnikar je bio i ostace skola!
    Te Kozarske i …..ponudite svojoj deci,slobodno.

  3. Hoće neko da objasni šta zapravo znači to „da se deca ne razdvajaju“ ? Pa u Ribnikaru postoji 43 odeljenja, jasno je da se odeljenja neće rasturati, a to da li će biti deca od I do IV razreda biti u istoj zgradi sa sa decom od V do VIII razreda je potpuno nije bitno, i u Ribnikaru su bili razdoveni u 2 zgrade, imali zasebne ulaze …. Niti se ta sva deca, a ima ih 1000, medjusobno poznaju, niti se osmaci druže sa prvacima itd itd. Ne vidim zašto potenciraju na ne razdvajanju, kao da ih ima 20 a ne 1000.

  4. Draga Ana, kao roditelj dece koja su donedavno pohađala tu školu, mogu Vam reći da se oni jako dobro poznaju. Možda ne prvi i drugi razred, ali na dalje se poznanju.

  5. Roditelji prezivele dece jesu za Memorijal, a bune se je Vlada ne ume da izadje sa preciznim stavom i odlukom da ce biti i jedno i drugo, i da dok se to sve ne izgradi, ponude trenutnoj skoli uslove za bar 3 kabineta koja deci fale kako bi nastava iz biologije, hemije ili fizike imale smisla. zasto pricate mesecima da roditelji nisu za memorijal, i da traze ne znam kakve uslove. Sramota. S jedne strane su poginula deca, a s druge strane mrcvarite zivu kao da ne postoje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.