Dve slike „korone“ –  iz Budimpešte i Srbije

Ostavite komentar


  1. Poštovana profesorko Medecinskog fakulteta u penziji,kad bi malo više cenila državu u kojoj si se rodila,učila školu i zaposlila,a fala bogu i dočekala penziju bilo bi to jako lepo.Kako kažeš kod nas se čuju „zvona i praporci“ i „guslamo dalje“,e vidiš takvi kakvi smo više volim ovu zemlju i ovaj narod sa svim manama i vrlinama ,cenim i poštujem tuđe,al volom svoje.I još nešto,koliko se može zaključiti iskoristila si sve pogodnosti i na poziciju koju si došla,ptetpostavljam po partijskoj liniji,ne zameram ti takvo je bilo vreme i mislim da treba da daješ primer mlađima,malo više poštovanja za državu u kpjoj živiš,ne gledajući ko je na vlasti.Pozdrav profesorko u penziji i što onomad neko reče „putuj igumane i ne brini za manastir“,svako dobro.

  2. Na pola čitanja pomislih da sam otvorio pelene, i to ne dečije, već nekog nepokretnog starca. Ispade pokretna starica od 79. Otužno je, ne zbog iznete istinitosti, već zbog nivoa mržnje koji je do kraja prešao u rasizam, i kao da nije osvrt na Srbiju iz Mađarske, već iz Austrougarske pred prvi rat. Pa valjda je kao profesorka upoznala i neku drugu, pametniju, i manje primitivnu Srbiju.

  3. Hm… Klasično mešanje „baba i žaba“ a sve u cilju najobičnije „pljuvačine“ po Srbiji i njenim stanovnicima…

    Draga gospodjo, pa kada već toliko žalite što su Vas kao trogodišnju devojčicu doveli u ovu džunglu, što se lepo ne vratite tamo odakle su Vas doveli?

    I usput, toliko negativnih stvari o Srbiji i srbima ste izrekli a radni vek ste proveli na Univerzitetu pa se pitam, ne mislite li da ima i Vaše krivice što su vam studenti na kraju, po Vašim rečima, ispali tako loši…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.