Dveri traže da se vrate majci trojica dečaka iz Centra za socijalni rad u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Žao mi je ove žene,što prolazi kroz sve ovo. Treba da joj se vrate deca ali mi je gore što se sve ovo politizuje

  2. Socijalni centar zna da bude bezobrazan ,taj novac što daju hraniteljskoj familiji bolj da daju majci sa troje dece da deca nepate za njom ,,,,,

  3. Opet ti dveri sta traze a neznaju o cemu se radi juce su trebalu da slusaju centar za soc. Rad nikom ne uzimaju tek tako decu

  4. Mogu i gospoda iz Dveri da pripomognu malo pa da kad vec imaju toliku zelju finansiraju dotičnu majku ako se ona moze tako nazvati. Lepo su se gospoda iz Dveri nafatirala od ovog društva pa nek malo vrate….

  5. Sramota je što je ovo postalo javno nadj…… nje. Niko ne zna činjenice a sudi i presuđuje. Dovoljno je reći da je predmet vezan za ovu porodicu počeo još 2019. Nisu čista posla, neko je politički krenuo u lov na veštice i to je to.

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 9

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.