Dveri o crkvi kod Štranda: Stanovnici Limana da prihvate malu žrtvu zelene površine

Ostavite komentar


  1. za ove iz Dveri koji ne znaju za nepisano pravilo da ni jedna crkva ni manastir nisu pravljeni u blizini kako se to kaze velikih voda.

  2. Episkop bački Irinej Ćirić je sarađivao sa mađarskim okupatorima i bio član mađarskog sabora… nije mu smetalo dok su „hortijevci“ ubijali Srbe dokle god nisu dirali sveštenstvo. I nije mogao „preminuti od posledica iživljavanja nakon oslobođenja Novog Sada“, ako je preminuo 1955. godine u 70. godini života.

  3. Морате ви да терате уз ону ствар,па то ти је.Ало верник сам али брате претерасте са прављењем цркава,а толико болесног народа,а нарочито деце.

  4. „Dveri“:
    Kakvo odvratno polemisanje sa događajem u dalekoj prošlosti, koji sa ovim sada nikakve veze nema: demagogija najgore vrste i nametanje nečega što ljudi ne žele u sopstvenom dvorištu, našta imaju svako pravo.

  5. Koga zanima šta misli vanparlamentarna stranka? Ne treba nam crkva kod Stranda!

  6. Ovi koji protestuju, nekoliko osoba, ne stanuju na Limanu 1. Da pojasnim gradjanima srbije koji nisu posetili ili ne poznaju Novi Sad. Na Limanu 1 su skoro svi novosadski fakulteti, najveci studentski domovi sa hiljadama studenata, centar Spens, gradski teniski tereni, fudbalski stadion Vojvodine, trzni centar Promenada i Merkator. To je ono sto smeta ovoj sacici osoba lazno zabrinutih za 3 drveta jer se niko od njih nije oglasavao niti ispisivao transparente kad su se ove gradjevine dizale. Masovnost u tom delu koja voli svoju SPC cija zvona ce biti najlepsa muzika za sve posetioce. Ovo je deo hibridnog rata kom svedocimo svakodnevno protiv Srbije, Srba, Svetosavlja, pravoslavlja, nase kulture, tradicije, porodicnih vrednosti milenijumima usadjivanih u nas gen.

  7. Mnogo crkava( uglavnom praznih!) i premalo zelenih povrsina!
    NIje potrebna jos jedna i kod Stranda.
    A narocito jedna koja je „delo Vucevica i episkopa Irineja“ kako smo culi pre par dana.
    I na kraju, koga briga sta kazu Dveri? Dovoljno je bilo sto se napravili koaliciju sa Zavetnicima! Biraci su vam pokazali sta misle o vama!

  8. Da ne prihvate nikakvu žrtvu( ni malu ni veliku) već da prihvate zdrav razum i po time da žive svoje živote

  9. Gradite staracke domove nemaju svi primanja za privatne.ovo drustvo ne razmislja o onima koji imaju penziju malu .

Ostavite komentar


Društvo

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće 10

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće

U potrazi da se rashlade na visokim temperaturama neki će posegnuti za prvom vodom na koju naiđu. Ukoliko vas put navede pored neke od javnih česama sa izvoskom vodom na teritoriji Beograda treba biti obazriv, jer poslednji rezultati ispitivanja kvaliteta te vode koje je obavio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u junu, nisu ni zadovoljavajući.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.