Dveri: Paljenje državne zastave u Novom Sadu mora biti najstrože kažnjeno

Ostavite komentar


  1. Žena izgazila i zapalila srpsku zastavu a SNS vlast svakodnevno dovodi u pitanje demokratiju i svojom politikom provlači zemlju Srbiju i njenu zastavu kroz najprljavije blato laži i manipulacija.

  2. Evo ja sam Srbin i volim Srbiju ali nemam osecaj prema zastavi, ali sa druge strane, imam drugare koji nisu Srbi po nacionalnosti ali imaju drzavljanstvo i oni se kunu u zastavu. Dakle, moj zakljucak je da svi oni koji se ne osecaju svoji na svom u Srbiji su zagrizeni za simbole i da na taj nacin pokusavaju na silu da se ubrzano asimiliraju i da budu prohvaceni, dok mi koji gajimo istinsku ljubav prema zemlji, apsolutno nemamo potrebu da gledamo formu vec se fokusiramo na sustinu – a sustina je da nas gradjane drzava jase vec 25 godina, svakim danom sve brutalnije i ti simboli predstavljaju za nas koji zaista volimo Srbiju simbol ugnjetavanja, izigranog poverenja i izgubljenih nada u bolje sutra!!!

  3. Neverovatna vest !
    Dveri reaguju kao Nebojša Bakarec !
    Lično veća je izdaja i gaženje figurativno države u kojoj živiš utaja poreza od ovako nečeg, samo što oni koji to treba da vide okreću glavu na drugu stranu.

  4. Pokrivanje leđa i donjeg dela leđa sa zastavom koliko znam isto nije u opisu ispravne upotrebe zastave.

  5. Види се да живите изоловано на Балкану. Паљење неке заставе се дешава по целом свету, сваки дан, нико због тога не иде у затвор сем у Ирану, Белорусији, Русији. А шта ћемо са вучићем који је највећи узурпатор српског Устава и који га крши 24 сати дневно. То вам не смета, не смет да писнете.

  6. Pitanje je zapravo da li država Srbija i dalje postoji nakon prihvatanja Briselskog i Ohridskog sporazuma!? Da li se u tom slučaju ova država i zove Srbija ili možda treba promeniti ime državi u npr.: Mala Srbija, Skraćena Srbija, Uža Srbija, Centralna Srbija, ili nešto treće, a onda mi je logično da je i postojeća zastava upitna, možda ni ona više nije validna!? Ja ne znam…nisam pravnik… Možda neko zna!? Jel kaže nešto Ustavni Sud!?

  7. A gaženje ustava nije kažnjivo?
    Žena je pokazala šta misli o ovakvoj jednoj državi. Država će pokazati da je žena bila u pravu kada je bude kaznila

  8. A paljenje zastave susjedne drzave Crne Gore ( u Knez Mihajlovoj ) ,ne treba sankcionisati. To je dozvoljeno ???

  9. Револт према властодршцима се не испољава паљењем симбола државе.
    Иначе, чачкајући ко је особа која је запалила заставу, нађох да има подугачку прелетачку каријеру, од Уједињених региона, преко СНС, до ЛСВ. Очигледно тражи да се добро ухлеби.
    Још пре 13 година је гађала људе камењем, тако да је доста дуго на тој линији.
    Питање је и да ли није плаћена од СНС да ради све то, да би скретала пажњу са битних тема, јер је виђана на скуповима СНС, где није правила никакве испаде.

  10. Zašto nema istaknutih Vojvodjanskih zastava ? Skupština Vojvodine je donela odluku da se pored države ističe i Pokrajnska. Polako sve ide prema nezavisnosti Vojvodine. A posle nemoj da se neki pitaju odkud u zatvoru !

  11. Meni je mnogo opasnije kada Dodik tvrdi da muslimani i Srbi ne mogu da žive u istoj državi. Pa to je i razbijanje visenacionalne Srbije. Treba mu zabraniti ulazak u Srbiju jer predstavlja pravu opasnost po bezbednost, a ne tamo neki pevači i glumci.

  12. Radim pored zgrade jednog suda. Zastava koja tamo stalno visi je izbledela, stoji i na kiši i po mraku, polovinom se vuče po terasi iznad koje visi. Da li je to poštovanje te krpe? A?

  13. Vlast je prolazna i promenljiva. Zastava,himna i grb su trenutno simboli države i za mene su sveti i zaslužuju maximalno poštovanje. Za sve pa i za ovaj prekršaj po Zakonu. Princip važi i za najviše državne zvaničnike.

  14. Sve botine do botine nije ovo političko pljuvanje več je reč o zastavi države Srbije i treba je najstrože kazniti, neko spomene zastave se po državama pale al ne svoje več tufjih država. Pojedinci s bi ja preporučio da odu do Amerike i zapale njihovu zastavu pa će demokratski da ih nagrade.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.