Dveri: Skandalozno je da se Vučić hvali pojeftinjenjem hrane najnižeg kvaliteta

Ostavite komentar


  1. Vucicu stacemo sa uljem, secerom, brasnom, hlebom, mesom i da ne brajam namenice. Ostavite se vi ovih stvari sto su Vam stavili u potrosacku korpu.

  2. Od „zlatnog doba“ radikalskom prevarantu su preostali samo najsiromašniji simpatizeri, kojih je zahvaljujući njegovoj kriminalnoj vladavini i najviše u Srbiji i koje bestidno i dalje nehumano ucenjuje, zarad vlasti i daljeg bogaćenja male klike oko njega.

  3. Ovaj šampon izgleda kao da je razblažen 3/1 od pravog šampiona,a parizer taj dal bi Vučić smeo da nahrani svoju decu sumnjam.Dno dna

  4. A šta biste vi, da pojeftini kavijar, kulen i pršuta? Možda ovo nije dovoljno, ali nigde u svetu nema da su preko cele nedelje kafići i splavovi puni od jutra do sutra a da se kuka na besparicu.

  5. Opasan paradoks, stvaranja tržišne neravnopravnosti.
    Zašto su neki i nečiji proizvodi subvencionisani a neki ne?
    Bolji princip bi bio da je PDV na hranu snižen ako nam već ekonomija ide dobro kako se priča preko propagandnih medija.

  6. Da li će posle ovakvog ponižavanja naroda, iole normalan čovek glasati za njega. Dobro da nije rekao da su za narod dobre i splačine. Umesto što arči pare na stadione i puteve, koji propadnu posle mesec dana, dovodi strance i daje im silne pare pod plaštom da zaposle naš narod, bolje da te pare usmeri na razvoj poljoprivrede i oporavak naših fabrika. Tako će se Srbija dići na noge a i narod će živeti bolje. Kada se očistimo od svih parazita koji žive na račun naroda nećemo morati da jedemo jeftin parizer i najjeftiniji hleb po Vučiću. Počeo i on kao Marija Antoaneta. Ona je terala narod da jede kolače a on nas škart parizer. Kraj njen znamo a videćemo i njegov.

  7. Zašto savetnici nisu upozorili ekonomskog Tigra na hemijski sastav industrijskog PARIZERA, tu hemiju više ni kučićima ne daju.

  8. Kad penzioneri pojedu parizer taman onih20000 hiljada da daju za ispiranje stomaka i turu lekova

  9. Za dobru svinju nema loših pomija …poruĉio nam preCednik! Glasajte za njega u sledećoj turi su viršle i zelena salata!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.