Dveri: Sraman dopis Slavice Đukić Dejanović direktorima škola u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Штрајка није било где год су директори школа а који су чланови СНС запретили наставницима и учитељицама .Чак су растерали и синдикате из школа .Ћуте синдикати ћуте родитељи ћуте учитељице …

  2. Da li, zaista, neko veruje, da će neko u osmoj deceniji da bude kadar da se nosii sa nagomilanim problemima u prosveti!? Dugo traje nagomilavanje problema u prosveti, a resor daju olinjalim i istrošenim političarima, kao zadnju kosku. Niko ni da lizne, a kamo li da ,,glocne“.

  3. Ovoliko gluposti od jednog ministra koji je duboko zagazio u starost, pa jos kao i lekar, zaista je previse!!! Losi ministri prosvete su i doveli prosvetu do prosjackog stapa!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.