Tokom proteklog vikenda u Šumadiji se dogodili čak 19 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe poginule, dok su tri lica teže, a deset je lakše povređeno.
Na autobus švajcarske registracije, parkiran u Ulici „19. oktobra“ u Kragujevcu, 19. aprila, oko 18,40 sati, vozeći neregistrovani „fiat“ neprilagođenom brzinom, naleteo je Miroslav M.

Tokom proteklog vikenda u Šumadiji se dogodili čak 19 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe poginule, dok su tri lica teže, a deset je lakše povređeno.
Na autobus švajcarske registracije, parkiran u Ulici „19. oktobra“ u Kragujevcu, 19. aprila, oko 18,40 sati, vozeći neregistrovani „fiat“ neprilagođenom brzinom, naleteo je Miroslav M.(54) iz Kragujevca, koji je podlegao povredama na mestu udesa. Istoga dana, oko 17,30 sati, u Batočini, Slobodanka D. (47) iz Kragujevca se „jugom 55“ uključivala na magistralni put Kragujevac – Lapovo. Tom prilikom nije propustila „golf“ koji se kretao prema Kragujevcu i imao prvenstvo prolaza. „Golf“, kojim je upravljao Bogoljub J.(50) iz Drenovca kod Kragujevca, naleteo je na bočnu stranu „juga“, koji se potom prevrnuo i udario u vozilo MUP-a „fiat punto“ i u kojem je bila policijska patrola. U ovom udesu poginula je Slobodankina kćerka Milica D.(18), dok su Slobodanka i njen suprug Novak D.(53) lakše povređeni. Lake telesne povrede zadobili su i policajci Branko R. (34) i Nebojša V.(25), koji su se nalazili u vozilu „fiat punto“. U ostalih 17 udesa više osoba zadobilo je teške i lake telesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari