Dvojica muškaraca iz okoline Kragujevca na prevaru posekla oko 540 stabala

Ostavite komentar


  1. Koliko ljudi je policija privela pa nista. Pokrali sumu prijavljeni tuzilastvu i onda se ispostavi da su vec pre prekrsajno kaznjeni od JP SRBIJA SUME i time sve pada..
    Vlasnici ostanu kratkih rukava a lopovi trose pokradeno. Dno dna od institucija sudija i tuzilaca fuj.

    1. Pa i treba da potrefe ćorku! Sami su krivi što se pre toga nisu učlanili u SNS i na neki način postali bliski Aleksandru Vučiću. Onda bi prošli kao onaj sponzor SNS-a, šta li je, koji je bespravno vadio i krao pesak. Zbog toga je bio prvo osuđen ali je neko sredio da od presude nama ništa. Slično je bilo i sa od lizing firme pokređenim kamionima koje je prebacio na Kosmet i tamo rasprodao. Naravoučenije: ne kradi ništa ako nisi obezbedio podršku vrhuške i SNS-a!

    2. a ne zatvor dzabe smestaj i hrana, macol u ruke pa neka tucaju kamen, autoputevi i pruge ceznu za svezom snagom

  2. Inspirisao ih glavni srpski drvosek i smrt za stogodišnje platane Đido.

    1. Prvo, lażeš da su platani stogodišnji.
      Pravi drvosek je Picousti, sa pomagačemvesom, e oni su sekli stogodišnja stabla na Kalemegdanu i pedesetogodišnja u parku na ušću.

      1. Sta je govnousti, sada je Vucic kriv i sto su ova dva bilmeza sekla tudju sumu. Dakle ti si neverovatan. Ocigledno nemas pojmano o cemu a piskaras samo da nesto kazes. A i to sto kazes kazes malo ali glupo. Koliko je mrznje u tebi zar se boga ne bojis.

  3. pitam se dalice biti kazne i za secu vise ari sume u Kosutnjaku zbog izgradnje zgrada ili se tone racuna

  4. Ima jedan u Beogradu koji se sprema da na Kosutnjaku posece preko 30 hektara sume radi izgradnje zgrada, pa nista. Onomad je Vesic posekao silno drvece po Kalemegdanu i avanzovao. Ova dva, navedena lika su amateri i ako nastave sa podvizima po centralnoj gradskoj zoni u Beogradu, tek ce se za njih cuti.

  5. Tu nilakve prevare nema u Srbiji se sece suma beskrupulozno vec vise decenija bezskrupulozno u sprezi sa vlascu i ovaj clanak je izmislio toplu vodu

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 7

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.