Dvostruka „globa“ za brojne povratnike

Vlada Srbije uvela neobjašnjivu meru obaveznog testiranja pre izlaska iz zemlje, i to samo za one koji idu u Nemačku

Ostavite komentar


  1. Stvarno mi nije jasno šta vam nije jasno?

    Dobro je dok prihvataju naše testove, jer napr Slovenci priznaju isklj. test iz EU laboratorija…

    A inače su pred praznike sve vlade obeshrabrivale ova putovanja, a sad svima kao nešto nejasno…

    1. Gustav, procitaj ponovo text. Ovo ne traze Nemci vec trazi SNS pod izgovorom da traze Nemci. Ovo je u neku ruku diplomatski skandal a i velika pljacka naseg naroda.
      Oko priznavanje testova problem je sto Nemci i ostali nisu ovce i znaju da se testovi ovde mogu kupiti na benzinskim pumpama i zato nista ne veruju nasima.
      Kao i nase vozacke sto ne vole jer se kod nad kupuju kao i diplome koje se takodje kod nas kupuju…zato nam nista i ne veruju, a nije ni cudo jer sami sebi secemo granu na kojoj sedima i pokusavamo da prevarimo ceo svet

  2. Ako Nemačka prihvata naše testove, to je u redu. Ali ne može Srbija da postavlja uslov za ulazak u drugu zemlju.

  3. PCR testovi u Bavarskoj su besplatni i kao što se kaže u tekstu svi stanovnici po povratku moraju biti 5 dana u karantinu, a u roku od 72 sata da urade test.

    1. U Bavarskoj postoji izuzece od tih 5 daba karantina ukoliko si bio/bila u poseti roditeljima th prvom i drugom kolenu. Pise na sajtu min. zdravlja Bavarske. A i licno sam im pisaoni dobio mail koji to potvrdjuje.

  4. Dijaspora treba da napravi pobunu na granici i totalnu blokadu granice,ne mogu 200 000 ljudi prebiti i pohapsiti,a ti jadna i napacena Srbijo i dalje cuti!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.