Milica Pavlović (57) i njen sin Radiša (38) ubijeni su u svojoj kući u Banji Vrujci kod Mionice, rečeno je juče u Okružnom sudu u Valjevu. Istražni organi pretpostavljaju da se ubistvo dogodilo pre nekoliko dana, a beživotna tela Pavlovića pronašao je sinoć Miličin brat, kome je bilo sumnjivo što mu se sestra i sestrić ne javljaju danima.

Milica Pavlović (57) i njen sin Radiša (38) ubijeni su u svojoj kući u Banji Vrujci kod Mionice, rečeno je juče u Okružnom sudu u Valjevu. Istražni organi pretpostavljaju da se ubistvo dogodilo pre nekoliko dana, a beživotna tela Pavlovića pronašao je sinoć Miličin brat, kome je bilo sumnjivo što mu se sestra i sestrić ne javljaju danima. Po ulasku u kuću, Radišin leš pronašao je u prizemlju, dok je leš svoje sestre pronašao u potkrovlju njihove porodične kuće.
Pred kućom nije bilo porodičnog automobila Pavlovića, pa se pretpostavlja da su se ubica, ili više njih, tim automobilom udaljili s mesta zločina. Zasada nije poznato kako su Pavlovićevi ubijeni. Prema saznanjima agencije Beta, Radiša Pavlović ima vidljive povrede glave. Nadležni organi su počeli istragu jutros, a tokom dana bi trebalo da se uradi obdukcija tela Milice i Radiše Pavlovića. Motivi ubistva za sada nisu poznati. Prema saznanjima Bete, Milica Pavlović, rodom iz susednog sela Berkovac, nekoliko godina je radila u Švajcarskoj, a nedavno su sin i ona prodali i njivu u Berkovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari