DW: Srbija na tapetu zbog izručenja Kurda u tursko mučilište

Ostavite komentar


  1. „Ministarka pravde Nela Kuburović (SNS), koja ima poslednju reč u pitanjima izručenja, ekspresno je zatim poslala Ajaza u Tursku.“

    I nabacila kez od uva do uva kad su je novinari pitali o tome…
    Pitam se šta li joj je bilo smešno? I hoće li se i sad smejati?

  2. Necasno izrucenje g-dina Ajaza Turskoj me po ko zna koji put stavlja u poziciju da se stidim svoje drzave i vlasti koja njom upravlja. Ministarka Kuburovic, koja formalno stoji iza izrucenja, nema prst obraza, inace bi dala ostavku i od stida se sakrila pod zemlju. Nema tu nikakvog drzavnog interesa, vec maskiranih interesa pojedinaca iz vrha vlasti.

    1. Mi sremci za one sto zive u bosni kazemo da su bosanci, ove sto su dosli u Beograd Vojvodinu kazemo da su BOSANCEROSI.

    2. Bogi, kakav obraz ocekujete od starlete, koja je bila spiker na TV Kraljevo, a fakultet zavrsila kao vecernju skolu na privatnom fakultetu? (Nocnu u krevetu Nese Sline ne pominjem)?

      1. E, sad ga pretera… Ništa dobro i pohvalno o njoj ne mislim, ali što nije, nije.
        Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu (državni), studirala od 2000. do 2005. (kraće i od svog prethodnika, a i od „najboljeg studenta“). Plus ima i pravosudni (za razliku od pomenute dvojice).
        A ni to u zagradi ti nije trebalo…U rangu Bate Santosa…
        Ne znam da li jeste ili nije radila kao spiker (pa šta i da jeste), ali Miša Majić kaže da je bila pripravnik kod njega u sudu (opet, za razliku od pomenutog dvojca)
        A obraz nema, to je tačno…

    3. Ne branim je, ali je nalog za izručenje dao prvorođeni. Bez njegovog odobrenja se u Srbiji ništa ne događa.

  3. A šta drugo očekivati od bivše stručne saradnice u sudu koja nije uspela da dogura ni do sudije pre nego što je postala gospođa ministarka. Tu nema ni znanja ni empatije ni savesti. Verujem da mirno spava dok urušava ugled Srbije u svetu i dok onog nesrećnika tamo maltretiraju u zatvoru. Nadam se samo da će neka buduća vlast u Srbiji imati isto toliko empatije prema sadašnjoj gospođi ministarki kada joj se bude sudilo za upropaštavanje ove zemlje.

  4. Hajde što nas građane Srbije uništavaju, nego ne umeju da urade nešto ljudski ni da bi delovali malo bolje u očima sveta. Ovo stvarno ne razumem šta im je trebalo…
    A dotična ministarka mi je jedna od onih za koju uopšte ne mogu da procenim kako je došla na to mesto. Deluje kao da ne zna ni definiciju ustava, a o ljudskim pravima samo ima neku mutnu ideju. Katastrofa!

  5. Srbija je banana drzava. Sta ce njoj ustav, zakoni, konvencije… kad SNS zna sta je najbolje za Srbiju.

  6. Nije ona kriva, u državi sve odobrava svevišnji, koji mu je dat iznjedara, moćnije čoveka na planeti nema osim svevišnjeg, ostalo je sve suvišno, ko ga stvori, isus hrist zvani fahri musli i šeki, ej šeik šeik takoti alaha, gde ga samo nađe, iz’eba i tvoje radikale,

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.