DW: U Srbiji slavljenje ratnih zločina umesto stida i kajanja

Ostavite komentar


  1. Gle nemci nam čitaju lekciju, o majko moja. Oni koji su vekovni pokrovitelji zčočina nad Srbima.

    1. Gle to su isti oni nemci koji su bili sravljeni sa zemljom 45te zbog hitlerovih nacista i isti oni nemci čiji se nekadašnji na slobodnim izborima izabrani predsednik Vili Brant poklonio žrtvama holokausta i tražio oproštaj za narod nemačke a osudu za naciste. Daleko si ti ne brate milorade od ovog svetlosnu godinu, komunofašisti su ti popili mozak kao i polovini zarobljene srbijice.

  2. Kakvi su sagovornici, takva i argumentacija. Bolje rečeno, argumentacije nema, samo političke kvalifikacije. Šta je naveo A. Popov od argumenata? Ništa, osim što je bio na groblju, pa se s razlogom potresao, ali ga to ne kvalifikuje da presuđuje ko je zločinac. Pa još se usuđuje da objavu knjige nazove vrhunska gadost. Vrhunska gadost je ne dozvoliti u savremenom svetu nekome ko je optužen da se brani, da ima pravo na odbranu, da kaže i da napiše. Vrhunska gadost je danas uvoditi metode inkvizicije. On kaže da oni koji su pisali knjigu treba da dožive ono što je on doživeo na groblju. To ne presuđuje gospodine Popov, presuđuju nalazi 5 stranih veštaka na simulaciji u Nikincima. Jeste li bili tamo? Naravno da niste. Vi se držite svoje istine, tuđu ne možete da prihvatite, čak hoćete da je zabranite ili suspendujete. Šta je navela Jelena Dukarić od argumenata? Ništa, osim što to doživljava kao sramotu, ali je to ne kvalifikuje da presuđuje ko je zločinac. Znam da je za Sinana Alića, i Tuzlu, i sav normalna svet Tuzlanska kapija velika tragedija. I za mene je, dobar deo mog života sam proživeo u Tuzli. Gospodine Sinane, da li Vam je i Tuzlanska kolona velika rana?

  3. Počistite prvo đubre isred svojih vrata -jer su vam se doskora Nemačkom šetali, sve dok nisu pomrli, mnogi teški ratni zločinci koji NIKADA nisu bili porocesuirani ili su bili osuđene na neke smešno male vremenske kazne- pa onda kudite nas, vaše žrtve u sva tri poslednja rata prostiv Srbije. Posle toga počistite đubre pred vratima vaših vernih čankolizaca i saradnika u svim zločinima, fašista juče, danas a uz vašu podršku i sutra pa tek onda osuđujte nas!

    1. A ko će tvoje đubre u beogradu da počisti? Ono se samo gomila i gomila već poslednjih 40 godina. Zar da valjevci i čačani dođu kod tebe da to đubre očuvaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.