Džasinda Ardern: Premijerka za primer

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Tekst pisan u maniru vladajućeg političkog establišmenta sa propratnom srceparajućom frazeologijom. Kako je to „prirodno“ pojaviti se u Skupštini svoje zemlje ili u UN sa detetom u naručju? Valjda postoji neki red i pravila, ne treba od svega praviti cirkus u ime tobožnjeg rušenja tabua i pseudo društvenog progresa? Možda je mogla da se pojavi potpuno naga jer je i to prirodno ili da nam pokaže kako vrši malu nuždu jer je i to prirodno! Šta uostalom znači fraza ponašati se prirodno? Prirodno je i da se sukobe crni i crveni mravi, prirodno je da lav želi da pojede antilopu ili zebru ili da tvor ispušta svoje „mirise“….

    1. Pošto vam se ne sviđa termin „prirodno“, kako vam se čini termin „ljudski“. Reakcija Džasinde Ardern je ljudska, a vaš komentar upravo suprotan – neljudski.

  2. U zemlji u kojoj empatija i ljudskost ne stanuju „normalno:“ je da postoje komentari kao sto je „Misin“, ali je problem sto je neljudski! Gest koji je uradila premijerka Ardern ne mogu ni da zamislim u mojoj Srbiji.I da ne zaboravim, ja sam jos jedan so ne voli sendvice!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.