Edukacija za predškolce: „Ne treba da se plašite policije, tu smo da pomognemo“

Ostavite komentar


  1. Kada su moja deca bila mala učila sam ih da se uvek obrate policajcu ako se izgube ili ih neko maltretira. To je bilo pre 50 godina.
    Danas bih ovoj deci rekla da ne veruju policajcima, jer će ih, kada porastu, pendrečiti, hapsiti i tući ako pokušaju da se izbore za svoja ljudska prava, vodu za piće, bolji život, parkić, obližnju šumicu ili pravo na dostojanstven život u svojoj zemlji. I neprekidno bih im pokazivala kratak video kako policija poslata da tuče narod pendreči tri mladica na klupi u Beogradu, koji sede i nikom ništa nažao nisu učinili. Ovo sada nije policija. To je služba za uterivanje poslušnosti vođi. Oni nisu u službi naroda već u služe vođi u borbi protiv naroda. I zato, čuvajte se deco policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.