Ekološki aktivisti posle šetnje, stigli do „etno-sela“ ispred Predsedništva gde će „kampovati“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. U redu je održavati protest, ali ovi protestuju jer žele da država krši svoje zakone.

  2. Ma kakvo hapšenje svako ima pravo na proteste,nego me zanima ko kampuje vođe protesta ili jadan narod a Savo,Biljana ,Boža i ostali sede u toplom i pijuckaju vino.Valjda ličnim primerom treba da pokažu šta žele a ne dva sata ispred predsedništva, a ti jadni narode kampuj i smrzavaj se.

  3. Opet se skupili oni koji neće ništa a hoće bolji život, i koriste „krezave“ da pričaju bajke a penziju će da im obezbedi Savo ..??? Da lo su platili boravišnu taksu za kampovanje. Bedna prestava , za sve belosvetske pare.

  4. Ljudi moji ovi koji osuđuju ovaj protest dali su svesni kako komentari su i glasaju za uništenje Srbije, verovatno su došli tu i imaju rezervnu domovinu, ja imam samo ovu i mnogo mi je predaka izginuli za nju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.