Elementi neetičkog izveštavanja o nasilju nad ženama u 70 odsto objava

Ostavite komentar


  1. Sasvim „slucajno“ danas se u nekoliko novina po Evropi tretira ista tema na isti nacin.Niko nepise da svuda vise od jedne trecine stanovnistva pije razne sedative i da je u vecini zemalja vise od 20 posto ljudi u zoni siromastva,a jos na to 10 posto tesko placa mesecne troskove.Podatke o prezaduzenosti nisam trenutno nasao.Prelazak iz normalnog stanja u siromastvo prvo rusi porodicu.

Ostavite komentar


Društvo

ANEM: Višestruko osuđivani Dejan Nikolić Kantar iz zatvora poslao krivičnu prijavu protiv Verana Matića 10

ANEM: Višestruko osuđivani Dejan Nikolić Kantar iz zatvora poslao krivičnu prijavu protiv Verana Matića

Višestruko osuđivani za različita krivična dela, Dejan Nikolić Kantar iz Vranja, podneo je krivičnu prijavu protiv Verana Matića, izvršnog direktora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija, Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Nikolić se nalazi na izdržavanju kazne zatvora od 18 meseci za pretnje vlasnici i zaposlenoj u OK radiju u Vranju, tokom sudskog procesa za nasilničko ponašanje, na kojem je osuđen na 14 meseci zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.