Ema Radukanu: Devojka od milijardu dolara

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Samo jedna ispravka. Nije ova Kanađanka godinu starija od osvajačice US opena već dva meseca. Isto su godište 2002. Lejla je rođena 6. septembra a Ema 13. novembra.

  2. Pobeda na US open joj je donela 2,5 miliona dolara, a ne 300.000 dolara. Bar to nije teško proveriti.

  3. Novinari da bolje rade svoj posao. Drugi nosilac turnira US Open dobija 2.5 miliona dolara. Jedna Google pretraga vas deli od te informacije.

  4. Nagrada na US Openu za titulu je 2500000 $ , kako ste došli do 300000$?
    Sportski pozdrav

  5. Ispravka: A-levels koje je polozila sa najboljom ocenom A* i A, nisu kontrolni ispiti nego su prijemni ispiti za fakultet u UK. Devojka sa tim ocenama bi vec mogla da upisuje jednu od boljih univerziteta u Engleskoj ili Skotskoj. Svaka joj cast!

  6. Neverovatno je da se za udaranje loptica dobija ovoliki novac. Za one koje ce reci da je talentovana i slicno – ima mnogo talentovanih mladih ljudi koji ce napraviti proboje u nauci, a ovoliko novca nece videti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.