Emir Kusturica za Danas o litijumu i uključivanju u politiku: Nemam nameru da se valjam u političkom blatu

Ostavite komentar


  1. Šta je dakle, ovaj tipus učinio za Srbiju? Drvengrad? Andrićgrad? Vinograd? Undergrad? Ruski komarad? Ah, i neke jagode( expired) u piljari. A sada kao nece da se valja u srpskom blatu? E, pa stvarno, ali baš stvarno…

  2. Kusto je nepobitni fakat zla nanesenog Srbima od strane režima: nikada se nije desilo da stranac nazove nekoga “ naš proslavljeni” recimo Ronaldo, Jokić, Modrić, Djoković ili bilo koji drugi pevač, kuvar, političar ako nije stasao u njegovoj zemlji prvenstveno iz ponosa sto poseduje slične ili bolje predstavnike u kulture, sporta . To nije lepo ni pošteno, ali mi te manire ne gajimo na našim plantažama.

  3. Uz poštovanje za vanserijski i vanvremenski kinematografski opus i poziv gospodinu da „siđe“ među ekologe u odbrani životne sredine i zaštiti zdravlja stanovništva od Rio Tinta a ne da „flertuje“ a politikolozima pa će biti čistiji od kapi jutarnje rose. Dobacivanja sa galerije poput onih čikica iz „Muppet show“ je sasvim deplasirano i previše puta već viđeno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.