EP: Amandman o genocidu u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Srbija nema šta da prizna genocid u Srebrenici jer za to država Srbija nije osuđena u Hagu. Ovako se želi na „Mala vrata“ da se nametne Srbiji kao državi krivica. I ako je Haški Sud osnovan da sudi pojedincima, barem što se tiče Srbije i R. Srpske van suda se pokušava doneti presuda kojom bi neprijatelji Srbije, Republike Srpske i uopšte Srpskog naroda za nešto što nisu učinili i samim tim sprečiti Srbiji evropske integracije i srušiti dejtonsku BiH odnosno uništiti R. Srpsku. Tiha pozadina podizanja dževe oko Srebrenice gde su ubijeni isključivo muškarci (osim jedne žene koja je pokušala proboj sa svojim mužem i braćom) koji su bili pripadnici bošnjačkih hordi koji su ubijali i uništavali sve što je Srpsko. Ako je to genocid onda je i genocid streljanje deset puta više muškaraca, žena i dece u Blajburgu. Proterivanje i ubistvo preko pola milona vojvođanskih Nemaca i Mađara kao i oko 250.000 istrijanskih Italijana. Iz osvete je streljano preko pola miliona fašista kod Staljingrada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.