Epidemija hepatitisa C u Kliničkom centru Niš

Ostavite komentar


  1. Kada su odlučili da unište jedini dijalizni centar u Srbiji, koji je ispunjavao sve propisane uslove, greenfield investiciju kompanije Fresenius MC, podržanu i od Vlade RS, nekadašnju salu za hepatitis pozitivne, na brzinu su preuredili i u nju ubacili sve nesrećne pacijente koji su imali zadovoljstvo da na program dijalize odlaze u najbolji dijalizni centar u Srbiji !!! Da li su oboleli pacijenti bili baš u toj sali? Ima li iko hrabrosti da kaže istinu. Priča o tome da su sestre podeljene po salam i da se ne mešaju, je bajka.

    1. Ne pacijenti nisu bili u toj sali sala koja je izolovana je preko puta .U sta se i lično mozete uveriti dolaskom u KC.niš u dijalizni centar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.