Epidemijski talasi još najmanje godinu dana

Epidemiolog Zoran Radovanović i anesteziolog Rade Panić govore za Danas o trenutnoj situaciji

Ostavite komentar


  1. Kao prvo trebate ukloniti sve izjave koje potenciraju da nema virusa da je to samo neka izmisljotina i podvala itd itd. Zivim u Tajlandu gde ima 80 miliona stanovnika i dnevno prikazuju jednocifren broj zarazenih (od 1 – 9 ), ali svi nose maske cak i deca koja su samo prohodala i naravno da se zaraza suzbija. Kod vas u Srbiji prave krisom zabavista i pijancenja i normalno je da ce se iz dana u dan stanje pogorsavati.

    1. A da se ispita kako je do svega došlo i da se pohapse. Nego da mediji bombarduju i šteluju priče kako kad odgovara.

    2. Sramota je što neprestano zastrašujete i maltretirate ljude svojim nedorečenim i kontradiktornim izjavama, sad saznadosmo od uvaženog doktora da će virus trajati godinu do godinu i po dana, što je saopšteno hladnokrvnim tonom, kao da je reč o najobičnijoj informaciji bez ikakvog uticaja na sveukupno odvijanje života.Bolje da poduzmete neke korake, i vi i vaše kolege u svetu, da se virus zaustavi najkasnije do Nove godine, jer se ovako ne može izdržati.Samo bi nam trebalo još jedno leto sa zatvaranjem granica, pa da doživimo potpunu psihičku rastrojenost.Čovek je biće koje određuju i duhovne i kulturne potrebe, i određena zadovoljstva, imamo pravo da idemo na kulturne događaje, zimovanje , letovanje, da upoznajemo druge zemlje,naročito će nam biti potrebno u narednom periodu, da se odmorimo i okrepimo od ove torture.Ne može se večito slušati o virusu, pandemiji i maskama, poludećemo od muke!

  2. Za deset dana min 15.000 dnevno zaraženih znate zbog koga,ovih 6000 isto znate zbog koga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.