Epidemiološka situacija u Vojvodini izuzetno teška sa tendencijom pogoršanja

Ostavite komentar


  1. Naravno da raste broj inficiranih,kad se nepostuju mere!MASKE su zakonu za zastitu!A velikog broj gradjane nepostuju to,dok 50% onih Koji nose MASKE nose ih nepravilno!Maskemoraju da se nose I preko nosa I preko usta inace ako nestavite masku preko nosa nego Samo preko usta to je is to kao da je busted uopste ni stavili!!!

    1. Masku nosim pravilno i non stop. Higijena besprekorna, ali je bilo dovoljno samo da udjem u ucionicu (posle duzeg bolovanja nevezanog za kovid 19) i da se odmah zarazim. Toliko o maskama i bilo kakvoj zastiti.

  2. Iz „zvaničnih“ podataka koji se svaki dan objavljuju o broju zaraženih, testiranih i preminulih, proizilazi da u Novom Sadu, odnosno u Vojvodini od korone NIKO nije preminuo u ovom trećem talasu, umiru samo u Srbiji… pa onda ne treba očekivati da Vojvođani, Novosađani shvate da je situacija u pokrajini, odn. gradu jako teška. Ako slučajno postoje pomenuti podaci za NS bilo bi dobro da se negde objave (makar i na tarabi)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.