Er Srbija počela da leti za Oslo

Prvi let ka novoj destinaciji u Skandinaviji

Ostavite komentar


  1. Sto dvadeset evra je povratna karta!
    Rotacija aviona je 7 sati (od kad poleti sa aerodroma u Beogradu, pa dok na njega ponovo sleti.

    Prihod od karata ne može da pokrije pola troškova samo za gorivo.

    Letovi za Oslo su ČIST GUBITAK!

    1. Zar nisu svi letovi iz Srbije u bilo koju destinaciju čist gubitak a na račun svih nas tj. poreskih obveznika? I šta čemo sad? Da se žalimo? Kome?

  2. E sad procenite da li je ovo umesna informacija usred pandemije i masovnog zarazavanja pa cak i umiranja. Samo nam je jos Oslo falio da budemo kompletni jer mi smo vrlo razvina zemlja i bogat narod! Osim toga gramatika i tehnika padaju na ispitu – nije „rasprodat u oba pravca“ nego U OBA SMERA! Pravci su sve destinacije iz Beograda a smerovi tamo i nazad! To se uci u osnovnoj skoli ali doticni ili nije isao u nasu skolu ili ima nepismenog glasnogovornika. Dok od juce EU ne prima putnike iz Srbije sada ispada za Norvesku to ne vazi i avioni prepuni! Ko Vam jos uopste veruje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.