Bivši dekan ETF-a Branko Kovačević: Fakultet se ne bavi rudarenjem litijuma

Ostavite komentar


  1. Ništa čudno, oni žele da izfingiraju podršku univerziteta i akademske zajednice Srbije. Otuda pritisci na fakultete pre svega tehničkih nauka.

  2. Ovaj će sve da razbuca i da nestane. A nama neće ostati ne S od Srbije, samo dugovi koje moramo vratiti.

  3. Moje dete zavrsili i doktoriralo na tom faksu. Jutros suza suzu stize zbog te situacije na ETEFu. Kaze da je Gvozdic persona od profesora a i od coveka. Licno ga poznaje. Botovima porucujem da stave flaster na usta…

  4. Nekako je ETF uvek bio svoj u odlukama. Tokom protesta ’96-’97 je bila sednica nastavno-naučnog veća gde su se tražile oštre mere prema studentima u proestu, ali je dekan Bora Lazić to odbacio, iako je bio blizak ili čak član SPS-a. Prosto čovek nije dao na studente.

  5. Istina samo budala ili diktator može od vas zahtevati da se izjasnite o onome što nije vaša struka, ali podaništvo je za takve ljude ispred struke. Kod nas u Dalmaciji onima koji se suprostave sili kažu “ neće vam koža moć poslužit za mih (mješina kao nepropusna vreća)“, jasno u prenesenom značenju.

  6. O tome se radi, niko se ne bavi rudarenjem litijuma a vidi kakav cirkus napraviše, zato to ne valja, jer niko ne zna, ko god da se buni, on je lud, jer NIJE PROMIŠLJEN.

  7. Postovani g. Profesore ne radi se ovde o kopanju rude nego o posledicama njene prerade, Uputite Vi novinare da pitaju za misljenje tehnologe i metalurge koji cute ko zaliveni,

  8. ovo sto se dogadja u srbistabnu vise od 12 godina nije jasno, a bilo je od pocetka, dzaba vam sve. drzava nam tone u diktaturu partokratiju, gde se sve svodi na poslusnike, klimace, tapsace i ekipu koja skida kajmak!
    na kraju kada sve ocerupaju i uniste nece ostati kamen na kamenu od drzave! ako vam je za sada dobro, onda nista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.