EU: Zlodela počinjena u Račku 1999. godine su dobro dokumentovana

Ostavite komentar


  1. I gde su to „dokumentovana“? U Hagu nisu jer ih nema ni u jednoj presudi.
    Samo u sluzbama izgleda koje su montirale Racak.
    Milion puta ponovljena laz ne postaje „istina“ ma koliko je istina cenzurisana.
    Samo zbog ove hipokrizije EU nikada nece biti iskreno prihvacena od srpskog naroda sve dok se ne bude drzala cinjenica i postenog odnosa prema svima na Balkanu.

  2. Tako kaže automat koji planira i realizuje zločine u svetu, i koji je do sada jedini odlučiva i davao ocene o njima. Danas, kada su i drugi vojno i ekonomski ojačali, ne odlučuju i ocenjuju sami, brane svoje pozicije. Teško će biti odbraniti ono što je urađeno na silu, sa manipulaciom i lažima, veliki su to zločini (Prostor bivše Jugoslavije, Irak, Avganistan, Libija, Sirija …).

  3. Evo ja Evropsku uniju podsećam na genocid koji je zajedno sa USA napravila u Iraku, prvo rekoste da sigurno imaju oružje za masovno uništenje, pobiste im MILION stanovnika, uzeste svu naftu, klasična okupacija, a onda ispade da nema oružja za masovno uništenje.. istio u Libiiji, Siriji…. Bravo za evropske vrednosti

  4. A sada svi na radionicu presvetle Sonje Biserko,smestaj i hrana besplatni da vam ona dokumentuje nesto sto niko nije uspeo.Ne smete reci zlocincima da lazu optuzice vas za VERBALNI DELIKT.

  5. Nas su bombardivali zbig izmisljene humanitarne katastrode na kosovu, ne ,mi smo pametni a 19 (i slovima devetnaest) zemalja ludo!

    1. Nisi u toku, 1991 u Hrvatskoj su zene demonstrirale protiv rata, a njihovi muzevi napadali kasarne JNA i to sa vatrenih polozaja postavljenih po bolnicama.

  6. Mogu oni da pricaju i da dokumentuju koliko hoce mi znamo pravu istinu i tacka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.