Stefanović: Ne postoji bojazan od poplava iz 2014. godine, ali smo oprezni

Ostavite komentar


  1. Zar opet se strahuje a navidno su srbijavode i njihov direktor ulozili novac iz kredita koji ovaj narod otplacuje za uredjenje nasipa i bas na Barickoj reci je radjeno uredjenje.Gde su pare i sta se uradilo?Treba nadlezne sluzbe da ispituju e da bar te sluzbe rade svij posao ne bi puzovic vozio X6 i imao nekretnina kao da je seik iz emirata.Narod opet u opasnosti a novca nigde a neko poseduje ogromnu imperiju a radi za platu od 100 000 din koju mu opet ovaj narod daje pa se postavlja pitanje odakle mu?Odgovor se vidi ali kao sto kazem nadlezne sluzbe ne rade svoj posao!

    1. Nemoj Dikovića, još leči reumu od Šapca. Daj Vulina, on je jak a glup.

  2. „Stefanović: Ne postoji bojazan od poplava iz 2014. godine“,već 4 godine se ta poplava kukavički krije!

  3. naravno da nema opasnosti od poplava 2014 ali ima od polava 2018, gosin doktore cega ono bese….

  4. A resorni Ministar za poljoprivredu i vodoprivredu,cuti…??!! Zato svaka cast Nebojsi iz Beograda,sto brine o tudjem resoru…!!

  5. Nekada davno postojala je fabrika pumpi Jastrebac, radili su moćne pumpe i njihov nedostatak osetio se tokom poplava 2014.godine. Na žalost, brigu koju su beogradski vlastodršci ispoljili prema kragujevačkoj Zastavi nisu pokazali ni prema jednoj neophodnoj fabrici sa juga. Kada ukomponujemo nedostatak Jastrebačkih pumpi sa nepostojoćeom atmosferskom kanalizacijom ili loše projektovanom i začepljenom kanalizacijom odmah dobijemo haos koji puno košta sve nas.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.