Evropski sud za ljudska prava sutra donosi presudu o Srbiji

Ostavite komentar


  1. Radnik je uvek u pravu u srbiji su radnici pretezno osteceni ili kazu nema para da isplate potrazvanja ili prete otkazims

  2. Mome ,sada,pokojnom ocu,sud ptesudio da mu se isplati novcana nadoknada za oduzetu zemlju jos pre 35 godina,i sta mislite,he li isplacena?

  3. Sve je meni kasno ali da neko od stranaca Srbiji nameće svoj zakon e to mi nije jasno. Da se nešto pitam u Srbiji kao što ne pitam nikada to ne bih dozvolio mešanje stranih faktora u Srbiji. Oni nam nisu davali ni državu ni birali predsjednika ni parlament niti bilo šta što je od društvenog značaja za Srbiju. Prema tome sa kakvim pravom da se mješaju u pravne stvari jedne države. Dali bih se Srbija mogla miješati u njihove unutarnje stvari u pravnom sistemu, ni pod razno e onda sve je jasno. Ovo se radi samo nasilnim putem nikako drugačije bez obzira koliko je neko u pravu ili ne.

  4. Znaci on tuzio zutu bagru koja je tada bila na vlasti,a sada ovi placaju.

  5. Covek je sto posto u pravu treba my dati i odstetni bonus i isplatiti coveka u potpunisti!

  6. Ja sam dobio Srbiju u rasnom sporu, nisu neke cifre,alinje ipak satisfakcija.. Još mi debili uplate dva puta na račun.. Zove me posle predsednik suda obraćajući mi se sa ti, pa sam ga vrlo nepristojno obavestio da ja nisam kriv što ima glupake, da može da sredi to što ima i potpisaću vraćanje novca.. Ako uopšte Sud prihvati predstavke u 99% slučajeva presuđuje protiv Srbije, ljudi se lože da će ići na Strazbur.. Inače kako ime kaže TO JE SUD ZA LJUDSKA PRAVA, pa do njega možeš doći ako ispoštuješ sve instance i ustavni sud, ALI SAMO AKO TI JE UGROŽENO NEKO PRAVO, u presude se ne mešaju baš puno..

  7. @realan…
    A kome da se žali? Marsovcima? Kada u Srbiji se ne poštuju zakoni, a tobože pravna država? Dajte odgovor gospodine.

  8. Jedan od hiljade slučajeva slepe pravde koju sam i ja kao invalid bez noge osetio

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.