Fabrici: Dosta nedostataka u borbi protiv korupcije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. U borbi protiv kriminala nikad ne smemo da budemo zadovojini, da rezultati mogu da budu bolji apsolutno se slazem.Sto ga manje bude to cemo biti sigurnija drzava.

  2. Sve to kod nas ide malo sporije nego u EU ali važno je da ide. Kada se promeni svest građana o korupciji kada se promeni ekonomska situacija biće i značajnijeg pomaka.

  3. Budimo iskreni,pa korupcija se nije pojavila za tri dana pa nemoze se za kratak period ni iskoreniti!

  4. Фабрици, или глуми да не зна шта се дешава у Србији по питању корупције или је добио инструкције из Брисела да глуми да не зна шта се дешава у Србији по питању корупције! Оно што се зна: ова власт је дошла на власт уз велику (хала)буку око две ствари, да се неће смирити док Косово* не врати у правни систем Србије и да ће решити 24 спорне приватизације (мислим да их је било 15-20 пута више).
    Не да нису решили ни једну од споменутих спорних приватизација, већ су све приватизације у последњих 6 година учинили спорним, од ПКБ, РТБ Бор, Ер Србија, Азотара…. Од обећаног закона о пореклу имовине, добили смо тендер-аге, који су српска верзија Рокфелера, Ротшилда, Сороша… децу коју лечимо смс-порукама, распеване фонтане, лепршаве јарболе (где један метар кошта 25 000 $ !?! – као да ће бити прављен од легура злата и паладијума!) новогодишњу расвету која се поставља усред лета….
    Да не пишем даље, али говор овог господина је пун цинизма али по мени и врло срачунате логике, типа: ЕУ вам (властима Србије) дозволила да се бавите крађама и корупцијом, због политике према Косову*, али ви барте покрадосте читаву државу,па сада сте прешли и на наше (ЕУ фондове!). да покрадете! Е, то не може!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.