Kuburović: Srbija se sistemski bori protiv korupcije

Otvorena međunarodna konferencija "Borba protiv korupcije za napredak Jugoistočne Evrope"

Ostavite komentar


    1. Sa docekam zakon o poreklu imovine i da vidim kako ce bivsi sudija ,clan komisije ta notare opravdati dva stana od svoje plate .Kako ce notari i izvrsitelji opravdati stecenu imovinu od svoje plate tj nagrade ta rad ?Samo sa ne bude tresla se gora ….

  1. Da,da „bori se Srbija protiv korupcije“ – mi smo svi budale, glupi i slepi!
    Srbija je u poslednjih 7 godina, otkako je vlast preuzeo vucic sa svojom bulumentom, podtala carstvo korupcije koja pocinje od drzavnog aparata i od samog vucica licno kao organizatora, blagajnika i glavnog korupcionasa!
    Srbija je ugasena drzava, bez prava, zakona, institucija, morala…

  2. Ha ha ha, kakva laprdanja. Borbu protiv korupcije vodi organizacija koja je, u suštini, najsličnija mafiji. Da li u mafiji postoji korupcija, ne znam ali da mafija sistematski korumpira sve i svakoga (ima ju oni još načina: recimo reket …) radi (isključivo) ličnog profita, po svaku cenu, to sigurno, očigledno je. Toliko je primera (najsvežiji je slučaj oca ministra policije) da je nepotrebno nabrajati ih.

  3. Nelice, Srbija je u sistemskoj korupciji i ne bori se.. A ti si deo SNS kartela i lažeš kao i svi oni.

  4. A da bi se borili protiv korupcije, moraju prvo da dobro upoznaju materiju, a kud ćeš boljeg upoznavanja, nego da se saživiš sa korupcijom. Prvo će preuzeti svu korupciju, a onda je za dve, najkasnije tri(stotine) godina iskoreniti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.