Vučićevo „regionalno čudo“ odavno zaboravljeno: Zbog čega fabrika vakcina Sinofarm još ne radi i zašto nadležni ćute o tome?

Ostavite komentar


  1. Pa stace im kad su pare oprali, nece sigurno da nedaj boze investiraju u nesto sto nije put i ne vodi iz ove zemlje doslovno i metaforicki….

  2. „Već od aprila meseca (2022.) moći ćemo da se pojavimo na tržištu …“.
    Kao i sva Vučićeva obećanja, pojela cica maca. Video sam jednu fotomontažu iz 2065. godine, koja prikazuje Vučića sasvim sedog, kako ponavlja po ko zna koji put svoje obećanje: „Već za dve godine biće bolje“.

  3. Lepo zvucalo mada su strucnjaci i tada pricali da to nece da moze, i sada ima ta zgrada i??? nista. Nadam se da ce Kovid bolnica, Batajnica bolje da prodje mada i to sada izlgeda lose, jeste opremljena ali niko nista ne prica, umesto da se nadje namena a moze i ako je malo dalje sigurno moze da posluzi ako nista drugo ono za okolno stanovnistvo da ne idu za Beograd, ali nema lekara izgleda i medicinskog osoblja, sve napredno, bice da ima jos toga. Napredno. Blago nam. Ziveli

  4. Kad ćete jednom shv
    atiti da sve što.kaže,
    laže.On je obmanjiv
    ač,kakvog majka ne
    radja.

  5. За његове лажи је требало ангажовати озбиљног записничара. То све не могу да запамте ни много умнији, од просечног СНС гласача.

  6. promašaj za promašajem i nanošenje štete državi, narodu, budžetu,…… !!! Koliko je naših para ta spodoba upropastila, otela, smuljala – bilo bi dobro da neki upućen novinar napravi spisak ovakvih stvari? Kada već tužilaštvo ćuti i saginje kičmu.

  7. Mnoštvo najavljenih Vučićevih projekata su pod stavkom “ jednog dana, bit će..“ sve su to lažna potekminova sela.

  8. Zasto se nijedan isteazivacki portal ili medij ne bave ozbiljno „partnerima“ iz UAE? Koliko je tesko dokazati da su to pare ukradene (a prvo pozajmljene u vidu ino. kredita) na tenderima, prebacene na njegove (i njegovih najblizih saradnika i rodjaka) racune u UAE?

  9. Aleksandar Minhauzen kao i uvek ko Maksim po diviziji. Lako je obecavati kada te niko ne ganja da to ispunis. Smejurija od drzave.

  10. Sinofarm fabrika u Kini ne radi,kažu katanac,šta se dešava niko nezna,ja kao građanin imam strah,na ispravnost same vakcine,pošto sam se sa istom tom vakcinisao dva puta treću dozu nisam hteo primiti isto iz straha

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.