Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu: Miodrag Stojković ostaje šef katedre za matične ćelije

Ostavite komentar


  1. Dakle, penzineru Jeremicu i kobajagi rektoru Fici nije prosala inicijativa za otimacinu i privatizaciju Centra za maticne celije.

    1. Sns gromada i dalje hara iako je penzioner uveliko. A ovaj Jakovljevic kao ne zna nista. Promenio odluku pod pritiskom javnosti. Sto se rektor ne izjasnjava? Sikaniraju mu najboljeg naucnika na univerzitetu. Sramota!

  2. da je bilo protesta u svim gradovima u vreme ludovanja sa niškim aerodromom ne verujem da bi smeli da ga taknu.

  3. U prilog komentaru app.statusa aerodroma Nis…samo par predloga po drustvenim mrezama da buduci ministar zdravlja,vlade strucnjaka upravo bude Stojkovic,bilo je dovoljno..da ustuknu i odustanu od smene..Znaci setnja..znaci..

    1. Super vam ideja, da ministar zdravlja bude veterinar. Jel’ po logici „narod je stoka“?
      Ozbiljno, covek i previse paznje po medijima zauzima, ima fantasticnu samopromociju a ide mu i na ruku trenutna politicka situacija. Meni samo nije jasno da li se svi oni lekari koji su na tom Medicinskom fakultetu u KG ne stide sto im je vedeta i shef neke katedre veterinar? Na stranu sto u nijednoj normalnoj zemlji (mislim na Zapad) veterinar ne moze biti shef medicinske katedre, sto zbog zakona, sto zbog esnafskih propisa a sto zbog strucnosti. U Srbiji je eto i to moguce, ali kad razmislis zasto i ne bi bilo, pa rektor najveceg privatnog univerziteta je sa laznom diplomom sa nepostojeceg UK univerziteta.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.