Predsednik opštine Gornji Milanovac Dražimir Marušić zabranio je juče primenu odluke o opštinskom budžetu tvrdeći da je reč o falsifikatu. Marušić je novinarima rekao da je odluka objavljena u, kako je rekao, falsifikovanom Službenom glasniku opštine. Prema njegovim rečima falsifikatom je pokušano obmanjivanje javnosti da je usvojen opštinski budžet, iako se korisnici privremeno finansiraju već šest meseci.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dražimir Marušić zabranio je juče primenu odluke o opštinskom budžetu tvrdeći da je reč o falsifikatu. Marušić je novinarima rekao da je odluka objavljena u, kako je rekao, falsifikovanom Službenom glasniku opštine. Prema njegovim rečima falsifikatom je pokušano obmanjivanje javnosti da je usvojen opštinski budžet, iako se korisnici privremeno finansiraju već šest meseci. Marušić je dodao da je u falsifikovanom glasniku potpisana sekretarka Skupštine opštine Snežana Nikolić, protiv koje će biti podneta krivična prijava, kao i protiv nepoznatih lica koja su štampala taj glasnik.
– U pitanju je nekoliko krivičnih dela protiv imovine i falsifikovanje javnih dokumenata, s nesagledivim posledicama za sve korisnike budžetskih sredstava i građane, jer je u pitanju oko 600.000.000 dinara – rekao je predsednik opštine. Snežana Nikolić je agenciji Beta rekla da nije bila uključena u štampanje glasnika, te da ne zna ništa o njemu. Ona je dodala da je njeno ime upisano u skladu s važećim poslovnikom Skupštine opštine jer je sekretar odgovoran za objavljivanje usvojenih akata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari