Feliks Brih: Rasplakao Ronalda

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Nije on dao Ronaldu crveni zbog ovog ili onog nego da bi bio prvi koji Ronaldu pokazuje crveni u LS i tako udje u istoriju.
    Iz slicnog razloga je sudio onako lose na SP u Rusiji gde je hteo da bude prvi koji bojkotuje VAR.
    Covek ima neki problem sa karakterom.

    Nacin da se udalji iz fudbala je da se prestanu pratiti utakmice koje sudi (osim navijaca klubova). Kad sponzorima dodje izvjestaj da utakmice koje sudi Brih gleda nekoliko puta manje ljudi ima sve da se resi.
    Kad on sudi, to vise nije fudbal nego revija njegovih gresaka…

  2. Ljudi, zar Vam nije jasno da je MORAO da pokaže crveni karton, u prvom trenutku nije hteo, ali na intervenciju sudije iza gola nije želeo da mu se ponovi situacija sa SP u Rusiji. Da nije poslušao sugestiju, ova utakmica bi mu bila kraj internacionalne sudijskekarijere.

  3. Ronaldovo cupanje kose je samo po sebi dovoljno za direktan crveni. Po snimku koji sam gledao („iz drugog ugla“), bilo je namerno, svom silom i krvnicki. Cak se vidi kako otresa ruku, kao da je puna dlaka.
    Protivnik je prvo pao, mozda zbog suta u cevanicu, mozda ne. Ali to sto je Ronaldo posle uradio je sramno.
    Domaca javnost kao da je malo ostrascena kad je u pitanju ovaj sudija, zar ne?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.