Festival animiranih sećanja "Vremeplov" 10. oktobra u Novom Sadu 1Foto: Promo

Festival animiranih sećanja – VREMEPLOV održaće se 10. oktobra 2022. godine u Novom Sadu po četvrti put.

„Vremeplov“ je portal i Festival kulturno-istorijskih i ličnih sećanja na Novi Sad, predstavljenih sa drugačijeg umetničkog i kulturološkog aspekta kroz formu najnovijih medija ali uz upoznavanje i upotrebu zaboravljenih formi.

„Inovativni, interaktivni, hipnotički projekat Vremeplov uključuje građane u Festival koji je baziran na spoju različitih medija i umetničkih disciplina: sinemagraf, film, video, animacija, fotografija, zvuk, dizajn, performans, igra, arhitektura, strip, moda, muzika, knjiga“, navodi se u saopštenju.

„Vremeplov“ je namenjen posetiocima svih uzrasta a glavna ciljna grupa su đaci. Za grupna prijavljivanja (za škole ili druga pravna lica) konkurs je otvoren najkasnije do 24. juna 2022. godine.

Novčana nagrada je u iznosu od 10.000 dinara, vaučer za proslavu rođendana i porodične ulaznice za Adrenalin park „Zemlja Čuda“, diplome, slatkiši i slaniši, pokloni iznenađenja.

Pravo na učešće u Konkursu imaju sva maloletna lica čiji roditelji/staratelji prihvate i ispune sve uslove i zahteve propisane Pravilnikom. Prijave za maloletna lica popunjava roditelj/staratelj ili učitelj/nastavnik koji prijavom garantuje da ima saglasnost roditelja za prijavljivanje deteta u programu Vremeplova.

Prijavljivanje se vrši putem naših onlajn prijava koje možete popuniti na sajtu https://vremeplov.in.rs/prijava-za-konkurs-vremeplov/ i potpuno je besplatno.

Tema 4. Vremeplova je „Dunav, Novi Sad“.

O detaljima i kategorijama na konkursima možete pročitati više na VREMEPLOV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari