Filip Čović: Breme prezimena

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Filip Čović je bruka naše košarke. Neko kome je tata kupio klub da bi igrao jer ni u jednom drugom klubu ne bi mogao ne samo da igra nego ni da sedi na klupi.

    1. Koliko košta ovaj plaćeni tekst. Sama ta činjenica da je ovo plaćeni tekst dovoljno govori o Čovićima. Molim da mi se komentar objavi.

  2. Tri hiljade za pisca teksta ili tepsija bureka, sta je jevtinije. Nije u Danasovoj tradiciji da objavljuje ovakve poltronske „Svaka cast Covicu“ tekstove. Zbirna statistika Kevinog Pantera jasno govori da je Filip Covic najgori igrac Evrolige medju svim igracima koji igraju vise od 10 minuta po utakmici. Pricamo o igracu koji iz igre sutira 15% i ciji minuti u proseku ubace tim u minus iz koga ostali igraci tesko mogu da se izvuku.

  3. Kako vas bre nije sramota!? Filip Covic je simbol nepotizma u Srbiji i svaka relativizacija njega u bilo kom kontektsu je suprotno nacelima zdravog razuma. Sramite se.

  4. Najlošiji igrač u istoriji evrolige. Nije dovoljno što ga tata gura da igra u Zvedi, nego mu i plaća članke po internet portalima…

  5. Ako je dobar kao sto tekst implicira sto ga ne traže drugi klubovi. Neka se tamo dokaže pa kao dokazan igrač dodje u Zvezdu, vrlo prosto.

  6. Pa mene bi bilo sramota da napišem da je nastupao za Vojvodinu i Grčku Dramu. Ni u jednom ni u drugom klubu nije proveo ni 6 meseci – u Vojvodini jan 2013-kraj sezone u Drami avg.2013-dec 2013.
    Čovek koji ima 13-14 godina seniorse karijere je proveo manje od godinu dana u „ne-tatinim“ klubovima. Rečenica je u stvari trebala da glasi:
    „Rođen je 5. juna 1989, prošao je mlađe kategorije tatinih klubova, nastupajući potom za seniore tatinih klubova (uz manje pauze) do dana današnjeg …“
    I sada se pita zašto ga neko proziva? A silni dušebrižnici ga brane.
    Smešno! 🙂

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.