Filip Karađorđević: Princ mladoženja

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Lepo je što je o venčanju afirmativno pisala čak i britanska žutara Daily Mail. A i nekoliko pripadnica evropskog plemstva je prisustvovalo događaju, pa će o tome pisati i specijalizovani časopisi koji se bave plemstvom.

  2. Све најлепше младенцима и да имају многе здраве и паметне деце!! Даће Бог да се обнови Краљевина Србија и да сви грађани живе НОРМАЛНО, као у другим европским краљевинама, где тајкуни редовно плаћају порезе , а обични грађани имају здравствено и пензионо питање решено најбоље на свету !! Са вером у Бога и Светог Саву , за Краљевину Србију !

  3. Naravno da zelim mladom paru lepu buducnost ali budimo iskreni, koje crno plemstvo, koji princ-naslednik Petar – cega naslednik u Republici Srbiji itd. Samo da sanjalice obavestim da Svajcarska besprekorno funkcionise 500 godina bez ikakvog plemstva. Dakle, ne zanosite se glupostima da se vracaju monarhije i okrenite se korisnim i prakticnim stvarima da poboljsamo ovu nasu republiku.

  4. Svajcarska je najbogatija i najuredjenija drzava evrope, a ovo je Srbistan, zemlja lopova, tajkuna, korumpiranih politicara i bugarsko-turskih stranih investitora.

  5. @obnovimo sebe: Srbija od republike postane kraljevina i odmah sve postane isto kao i u ostalim kraljevinama Svedskoj, Danskoj, Engleskoj….Nece ti kralj dati penziju i zdravstveno nego ces ti i ostali narod kralju placati izdrzavanje, putovanja, balove…

  6. ovom "obnovitelju" samo da pojasnim da uredjenost tj. funkcionalnost jedne drzave ne zavisi od njenog oblika (republika ili monarhija). Mozes izgraditi najbolju drzavu na svetu, ali ako je napadnu termiti nema joj spasa isto kao bilo kojoj kuci.

  7. Interesantno je da je ozenio unuku Titovog generala udbaskog.

  8. Unuka Titovog generala UDB-e, pa "princeza". A, sin bivseg Titovog majora UDB-e, bio predsednik Srbije, a to ““intelektualna elita" krije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.