Filip Karađorđević u Jasenovcu: Ne smemo zaboraviti žrtve, dužni smo da čuvamo sećanje na njih

Ostavite komentar


  1. Prinče, ipak su tvoji preci ostavili na cedilo narod, zar ne? I uvek ćete to raditi, zar ne? Ipak ste svi svi „umišljeni“ da vredite više od naroda, a vaše podguzne muve će reći da vas treba spašavati jer ste vi iznad naroda. Ničemu ne služe te loze.

  2. Davno,davno su vasi trebali uraditi nesto da ne bude tog logora.Danas svi sakupljate poene na kostima tih mucenika.Normalno i SPC sa Porfirijem na celu

  3. Tvoji su preci svojom megalomanijom pola ovog logora i napunili, slušajući strane sile koje su ih na presto i dovele.
    Nema ti šta tamo da tražiš, nego idi u London saranjuj rodjaku i traži svoj deo.

  4. Ovaj se nije ni rodio kada sam ja bio u Jasenovcu. U Jugoslaviji se ishlo na ekskurziju tamo i lazu oni koji govore da se nije znalo o logoru. I tada se govorilo o dva broja zrtava, zvanichnom i onom iz Srbije.

  5. Opet samo rugalice cujem !?!
    Alo, ljudi, manite se tih otrovnih strelica, dobro je sto su otisli svi koji su otisli. Sto vi ne odete?

  6. Bitno da je vaš vrli drug Tito uradio sve da to spreči! Krivite klinca od 17 godina što je dopustio da ga političari odvedu iz zemlje? Biće nam tako dogod tatica Vučko i batica Dačko nastave da nam decu uče istoriji iz SFRJ udžbenika.

  7. Cemu ovi negativni komentari. Treba da se ponosimi nasim princem i princezom. Drago mi je da nas oni pretstavljaju, lepi, pametni skromni! Zelim im svu srecu!!!!!

  8. Њих двоје – пратећи њихове актуелне наступе – они су дика и понос српске нације у сваком погледу … да Хрвати имају и делић тога сличног , од њиховог монархизма не би се могло живети !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.