Firmi svoje urednice koja nema nijednog zaposlenog RTS daje milion i po evra za seriju

Ostavite komentar


  1. Kao i svim drugim drzavnim drustvenim firmama. Oee jos uvek sluze samo za pljacku naroda.

  2. RTS u ukinuti TV taksu i uskratiti sredstva iz budžeta prepustiti im tržišno poslovanje pa nek dele novac kako žele ne da se rasipaju novcem građana Srbije.

  3. Откривена једна од златних кока СНС мафије!!!

  4. Svi komentarišu kako je RTS propao…Kako Beogradska hronika nije ista bez Rade! Komšinice stalno to pričaju i da je RTS propak.

  5. Pa? Sto ne izracunate koliko to tacno izdvajamo dnevno po glavi politicara ove zemlje? I jos se samo godinama prebacuju s jednog mesta na drugo.

  6. Да ли је могуће,да за овакву пљачку народних пара, овако мало коментара? Није ваљда да не сме да се увреди лоповска елита па необјављујете коментаре…

  7. Nista me ovo neiznenadjuje , ovako je to u svim drzavnim firmama zadnjih deset godina, negde vise negde manje novca . Izgleda da je narod otupeo i da ga vise nista neinteresuje, pogotovu omladinu. Ima ona izreka , na mladima svet ostaje, a na komece Srbija?

  8. Sve pohapsiti odmah…uvesti prinudnu upravu i otpustiti sve urednike i voditelje..stop pljacki!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.