Da li je „FliRT“ već u Srbiji i koliko je opasan novi soj korona virusa?

Ostavite komentar


  1. Šta kaže Stručnjak? Je l iz budžeta dodelio nekoliko desetina milijardi da se pokosi korov oko „fabrike kineskih vakcina“, koja će prva u Evropi, ako ne i u svetu proizvoditi vakcine protiv novog virusa? A malo iz budžetskih rezervi isisati love „za nabavku respiratora“ (fol), da domaćinski dočeka epidemiju „Flirta“…

  2. Prisutan je, imali smo ga u toku prošle nedelje. Traje oko nedelju dana; simptomi su: umor, kašalj, curenje iz nosa i malaksalost. U domovima zdravlja nema testova, tako da se oslanjamo na zaostale testove posle pandemije. Doktori daju antibiotike i vitamine i tretiraju ga kao grip.

  3. Ja sam se juče ujutro probudio sa mučninom, ali nisam povračao. Sinoć malo curio nos. Jutros, ne ureklo se-sasvim O.K. Ako je ovo sve, onda je flirt-hit.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.