Fljorim Ejupi: Oliverov ubica ili Vučićevo strašilo

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Vucic zeli grcevito da optuzi ov9g Ejupija za zlocin nad Oliverom samo gde ga nadje? Vucic je nalogodavac a uzvrsioci Djuric, Mitrovic, Stevanovic. Nepostedni izvrsilac Miln Radojicic zvani spargla. Vucicu zato toliko branis kriminalca jr ce i tebe povuci u ambis a corka za ubistvo vam.ne gine. Na severu se nista nije moglo uraditi bez Radojicia a kamoli ubistvo Olivera samo zato sto ga je narod voleo a ove jrimose prezirao. Odgovara ete za zlocin.

  2. Za osudu bilo kog lica za zločin nad Oliverom Ivanovićem, potrebno je imati nesumnjive materijalne dokaze jer, osuditi nevinog čoveka predstavlja još veći zločin iz dva razloga? Kao prvo, u zatvoru će ležati nevino lice, što je najteža kazna za svakog slobodnog čoveka, kao drugo, na taj način će se najuspešnije zatrti tragovi pravog ubice ili pravih ubica. Po načinu izvršenja ovog zločina a, prema nekim mojim ličnim iskustvima, egzekutor je iz redova Albanaca gde, nesumnjivo stanuju i nalogodavci. Ako nisu pronadjeni egzekutori bezbrojnih zločinačkih ubistava, čisto sumnjam da će se i ovo ubistvo rešiti, čemu u mnogome doprinose pojedini ljudi, koji koriste ovaj zločin da preko njega utole svoju mržnju prema Vučiću.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.