Fondacija Mozzart donirala najsavremeniju opremu za brigu o onkološkim pacijentima

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Naravno da mi nećete objaviti komentar ali moram da napišem: da li je Kompanija Mozart istraživala koliko ljudi u Srbiji dobije rak od stresa zato što su im članovi porodice kladioničari odnosno kockari zavisnici?

  2. Daš neki dinar od ogromnog profita na ljuskoj bedi i nesreći, pa si na kraju nacionalni heroj. Da je Šarić znao da povremeno kupi neku sitnicu…

  3. Dakle, kladionice koje stvaraju zavisnike i upropaštavaju porodice, donitaju medicinsku opremu. Umesto da država zabrani ili ograniči rad kladio ica, ili da ih oporezuje drastično, pa onda od tog nivca da nabavi medicinsku opremu za onkološke pacijente. U ovoj zemlji je sve naopako. Pored toga, šta znači „zvaničan beting partner“ u spotu košarkaške reprezentacije?

  4. Šta mislite o donaciji za lečenje zavisnika od kockanja..
    Nećete objaviti, dobro ste plaćeni…
    Vujotić Željko

  5. Koja sramota ,drzava se uhvatila i napravila kockarsku mafiju, ne znam sta se desava i zasto opozicija ne napada doboljno vlast zbog ovoga.
    Kocku treba skroz smanjiti ili ukinuti…to je cist tumor drustva, od toga niko nema korist osim krimosa koji to vode,a celo drustvo strada.
    Ne prave nikakvu novu vrednost, samo upropascuju decu i prave zavisnike.
    A ovo sa donacijama je smesno

  6. Kako vas nije sramota da uzimate od narod novac a ovamo kao brinete za njih.
    Prvo ih razbolite pa ih lecite.Sramota

  7. Mocart je vrlo human,i uvek se odazvao na sve humanitarne akcije.Radila sam u Mocartu i bili su divni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.