Fondacija Mozzart i teniserka Bojana Jovanović uručili donaciju Institutu za majku i dete

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Bravo na promociji ubica ljudi, unistivacha zivota. Sve za pare radite….istina pravda bla…licemeri jedni pogledajte sta radite!

  2. Bravo za kompaniju. Verujem da oni nisu uzrokovali nijdnu od , zvanicno, 300.000 zavisti od kocke. Naravno najvi[e u Evropi po glavi stanovnika. Oni vode racuna o tom i zato ne daju donacije psihijatrijskim klinikama koje lece ove nesrecnike. Vidite koliko je tu emocija i empatije. Mocart uop[te ne u;estvuje u pljackanju gradjana od dve milijarde E godisnje. Oni su humani. Oni vise isplate nego sto opljackaju. Hvala im na tome. Mi smo lideri u evropi po broju kladionica, sofisticiranim nacinima pljacke gradjana 24 sata dnevno. Mocart sa ovim nema veze. Svi uplacuju, svi su srecni i dobijaju sa kompanijom mocart. Jos i doniraju. Pa to je divno.

  3. Razboli narod,otmi mu sve sto ti „samovoljno“ da, unisti mu zivot. Onda das malo majci i detetu jer je to tako lepo i slatko? Dok dete malo ne poraste pa i njega da uvucemo, usput mu uguramo vajp u ustica i hemudze u limenkama u nejaku ruchicu. Sudice vam se,kad tad. Kao i vasim promoterima a nasim licemerima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.